Har dit hus brug for fornyelse? Få foretaget renovering af hus

Få totalrenovering af hus af tømrer med bredt netværk

Hos Arevad Tømrerfirma ApS udfører vi renovering af hus til fordelagtige priser. Er det tid til, at der skal ske noget nyt? Har du mange drømme i forhold til ombygning af hus? Vi hjælper dig gerne med at realisere de drømme, så de kan gå i opfyldelse.

Det kan være totalentreprise, hvor vi står for al dialog, hvor vi har kontakt til dygtige og troværdige håndværkere. Det gør arbejdet nemmere for dig, at du vælger ét firma til opgaven. Vi holder til i Viborg, men vi kommer gerne ud til kunder i Bjerringbro eller Løgstrup. 

Få dine husdrømme opfyldt

Hos Arevad Tømrerfirma ApS ser vi det som en ære, at du vælger os, og vi varetager din opgave med vores mangeårige erfaring og brede netværk. Vi rådgiver dig gennem hele processen og er altid i tæt dialog med dig, så vi er sikre på, at resultatet bliver, som du ønsker det.

Det er en stor opgave, når vi taler om renovering af hus, og derfor er der mange beslutninger, der skal tages. Det hjælper vi dig gerne med, så ombygningen kan blive, som du ønsker den. 

Renovering af hus til fordelagtige priser hos din lokale tømrer

Vi står klar til at hjælpe dig, om der er tale om tagrenovering, ombygning, tilbygning, eller opsætning og nedrivning af vægge. Det kan være, at det er nødvendigt med husrenovering, eller det kan være, at du længe har gået og drømt om noget andet og nyt i dit hus.

Totalrenovering af hus er ikke billigt, men vi sørger for en pris, du kan være med på. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, og vi taler nærmere om, hvordan renovering af hus kan se ud, og hvad du ønsker af din husrenovering. 

Kontakt os før din nabo

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan er processen hos os

Vores arbejdsprocedure er inddelt i 4 trin, som indbefatter rådgivning og udførsel af opgaven.
​Vi lytter til jeres ønsker og behov og tager jer med i processen og planlægningen.

"Hvad siger vores Glade og tilfredse kunder"

Vi giver de aller bedste anbefalinger!

I forbindelse med at vi fik nyt stråtag på vores 160 år gamle gård brugte vi Arevad Tømrerfirma til renovering af gavl, udskiftning af spær og lægter samt ikke mindst opbygning af et kvistvindue fra bunden.

Vi var meget imponerede over, at Don på stedet udskar alle lister til vinduet fra en medbragt egetræsstolpe. Stor kærlighed til håndværket, professionalisme samt punktlighed var kendetegnende for samarbejdet.

Vi giver de aller bedste anbefalinger!

Jan Eriksen

Kæmpe anbefaling!

Intet mindre. Fantastisk håndværk med fokus på præcision og kundens behov.

Najda Bećirović

Godt øje for detaljer

Kan varmt anbefale johnni både til stor og små opgaver. Han er lige til og går altid ind til en opgave med den største ekspertise.

Godt øje for detaljer og det endelige resultat min foretrukne go to tømmer, uden tvivl.

Asbjørn Dancker-Møller

Varmeste og BEDSTE anbefalinger herfra

Vi skulle have lagt nyt tag på vores lille byhus fra 1910.

Den opgave tog Arevad Tømrerfirma.

Med gamle huse kan uforudsete udfordringer opstå, men det var ikke noget som de IKKE kunne klare og resultatet er blevet SÅ flot.

Selv da der akut måtte ringes efter en murer, før der kunne fortsættes, kunne Arevad også hjælpe med at finde de rette folk.

Alle aftaler blev overholdt i hele processen, og det er nogle fantastiske gutter der kommer ud.

Varmeste og BEDSTE anbefalinger herfra.

Christina Ranegaard Thomsen​

Flinke mennesker

Arevad tømrerfirma tog vores gamle køkken ned, og satte det nye op. Gode løsningsforslag undervejs, som gjorde man følte sig godt behandlet. 10/10 herfra til de flinke mennesker.

Jesper Møller

Vi har fået lavet hegn og låger.

Udelukkende tilfredshed herfra ����� Både kvalitet, pris og det samlede udtryk er i top. Kommunikation med firmaet var problemfrit og alle aftaler blev overholdt.

Trine Ammitzbøll

kan varmt anbefales

Vi har fået lavet en totalrenovering af vores 1. Sal med nyt tag og genopbygning med nye vægge, gulv og loft. Johnny har koordineret og planlagt byggeprocessen fra start til slut med de andre håndværkere. Så det har været nemt og trygt at være bygherre.

Deres øjne for detaljerne har givet et resultat som vi er superglade for og aldrig ville kunne få, hvis vi selv skulle stå for projektet.
 
Arevad Tømrerfirma er selvskrevet til vores byggeprojekt. Det må være den bedste anbefaling.

Mads Skatka​

tømmer der lytter til ens drømme

Vi er super glade for det håndværk og den service vi har fået af Johnni og vil derfor stærkt anbefale ham. Han har hjulpet med at genoplive et ældre 60'er hus. Det har selvfølgelig budt på mange uforudsete udfordringer, som Johnni med glæde tog op, og vi er kommet i mål med et rigtig lækkert og godt resultat. Dejligt med en tømmer der lytter til ens drømme og indfrier dem.

Jonas Randa Nielsen​

Den terrassedrøm vi har haft i flere år er gået i opfyldelse på grund af Arevad Tømrerfirma

Vi har fået lagt en 72 m2 terrasse i IPE træ med to ramper på eksisterede flisebelægning.

Hele processen fra tilbud, dialog om arbejdet til færdigt arbejde har overgået vores ellers høje forventninger. Materialet blev leveret om fredagen og om mandagen gik holdet i gang. Alt blev lavet til aftalt pris, tid og i en kvalitet vi kun kunne have drømt om!

Deres engegament, øje for detaljerne og kreativiteten i løsningerne er imponerende og utrolig flot håndværk. Vi vil til enhver tid anbefale at vælge Arevad Tømrerfirma og vælger dem absolut også selv til vores fremtidige opgaver.

 

Don stod for arbejdet hos os, samt den løbende dialog undervejs og det har været en stor fornøjelse!

De største og varmeste anbefalinger herfra.

Jacob Ulfkjær Fog

Har du nogle spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Arevad Tømrerfirma aps

Christiansvej 28

8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 29 26 02

E-mail: mail@arevadtomrerfirma.dk

CVR: 42924075

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.